Vad ni kan boka

Access Bars®

Nu kan ni boka en timmes behandling med Access Bars® hos mig !
Vad är Bars undrar kanske några ?

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan ansträngning tar bort begränsningar på alla livsområden. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…

När dina Bars berörs, hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja vad som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Och vad mer blir möjligt då?

Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk.

Kostnaden för en timmes behandling är 600 kronor och du bokar genom att skicka ett mail till asanorrby@vialactea.se eller ett sms till 070-888 01 55

 

Avspänningsmassage

Boka en  härlig avspänningsmassage som innehåller ryggmassage, ansiktsmassage och avslutas med vaggning. Allt under lugn och skön musik, olja och lugna rörelser. 

Du kommer att känna dig så avslappnad efteråt 🙂

Boka genom att skicka ett sms till tel 070-888 01 55 eller maila till asanorrby@vialactea.se

 

Avspänningsmassage och en halvtimmes healing

Tänk dig känslan av total avslappning att efter en avspänningsmassage dessutom få en halvtimmes healing!

Perfekt kombo efter en stressig dag 🙂

Boka genom att skicka ett sms till tel 070-888 01 55 eller maila till asanorrby@vialactea.

 

Andlig spirituell healing

Dina guider kommer till mig och talar om vad jag behöver ta hand om genom kontakthealing och/eller chakrabalansering, rensar och tar bort det i din kropp och aura för att du ska må så bra som möjligt.
Du kan även få meddelanden från andra sidan från nära och kära.

Jag tar bort energi som dränerar dig och fyller på med ny härlig och kärleksfull energi.

Boka genom att skicka ett sms till tel 070-888 01 55 eller maila till asanorrby@vialactea.se